Skocz do zawartości

Forum Użytkowników ZZR 1400 i GTR 1400

Zdjęcie

Zzr1400 Performance Sport 2016


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
81 odpowiedzi w tym temacie

#41 Rymek

Rymek

    miotacz spamu

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 716 postów
  • Jestem zPolski
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2014
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 03 kwiecień 2016 - 22:56

Ja powiem szczerze nie slyszalem akrapow z killerami jeszcze. Od nowosci wywalone :)



#42 Matusz

Matusz

    zaangażowany

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 162 postów
  • Jestem zBydgoszczy
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2014
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 04 kwiecień 2016 - 13:27

Wszyscy śmigacie bez db kilerów? Na dłuższą metę taka jazda nie męczy ucha?



#43 Rymek

Rymek

    miotacz spamu

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 716 postów
  • Jestem zPolski
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2014
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 04 kwiecień 2016 - 13:47

Bardziej meczy swist wiatru. Czekam wlasnie na przesylke z Alpine ze stoperami.



#44 Zyzu

Zyzu

    miotacz spamu

  • Moderator
  • 2596 postów
  • Jestem zGdynia-UK
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2016
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:09

Wszyscy śmigacie bez db kilerów? Na dłuższą metę taka jazda nie męczy ucha?

Jak jedziesz pow 100-120km/h to co słyszysz? Kominy czy "przeciąg" w kasku?? ;-)



#45 Matusz

Matusz

    zaangażowany

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 162 postów
  • Jestem zBydgoszczy
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2014
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 04 kwiecień 2016 - 14:12

To fakt, ja uzywalem stopery na fabrycznych kominach :) Teraz zalozylem LeoVince i nie moge wyciagnac tego ustrojstwa, tak jest zaladowane :)



#46 Mariusz

Mariusz

    miotacz spamu

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1414 postów
  • Jestem zPraszki
  • Model:inny

Napisano 04 kwiecień 2016 - 16:29

Odkręć śrubki i użyj trzonka młotka do poruszenia nimi. Wyjdą na pewno.



#47 jakubtro13

jakubtro13

    Druga młodość na GTR !

  • Moderator
  • 2929 postów
  • Jestem zMarsylia
  • Model:GTR1400
  • Rok:2013
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 04 kwiecień 2016 - 20:36

Czyli tracisz homologacje. We Francji ostatnio jest duża nagonka na takowych. Powstają całe komitety obrony przed hałasem prowokowanym przez motocyklistów.



#48 Rymek

Rymek

    miotacz spamu

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 716 postów
  • Jestem zPolski
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2014
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 04 kwiecień 2016 - 21:19

DB killery maja to do siebie ze mozna je wlozyc spowrotem :) Prawda Zyzu? :)


Użytkownik Rymek edytował ten post 04 kwiecień 2016 - 21:20


#49 Matusz

Matusz

    zaangażowany

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 162 postów
  • Jestem zBydgoszczy
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2014
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 04 kwiecień 2016 - 21:22

Udalo mi sie dzisiaj wyciągnąć je ale stwierdzam ze dosyc mocno meczy ucho i bulgocze jak puszcze gaz jak w garnku, dla mnie lepiej i przyjemniej jest z zatyczkami. Być moze na akrapach jest lepszy efekt.

#50 Zyzu

Zyzu

    miotacz spamu

  • Moderator
  • 2596 postów
  • Jestem zGdynia-UK
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2016
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 04 kwiecień 2016 - 22:00

DB killery maja to do siebie ze mozna je wlozyc spowrotem :) Prawda Zyzu? :)

Jak jade gdzies dalej to zawsze biore killerki ze sobą.Jak trafi sie jakis nadgorliwy "krawężnik" to minuta-osiem i killerki założone ;-)



#51 nezka

nezka

    miotacz spamu

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 226 postów
  • Jestem zMielec
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2013
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 05 kwiecień 2016 - 19:45

Ja mam założone DB kilery cały czas i na dodatek zatyczki w uszach.

po 100km trasy bez DB kilerów staje na stacji i na gorących tłumikach zakładam ... tak było po jakimś spontonie ..jak mi kazali je wymontować :-D :-D

łeb by mi odpadł po dniu jazdy bez tłumików i zatyczek..

nezka



#52 Zyzu

Zyzu

    miotacz spamu

  • Moderator
  • 2596 postów
  • Jestem zGdynia-UK
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2016
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 05 kwiecień 2016 - 19:58

Tak to jest jak się jeździ w kasku za 100zł :-) :-) :-)

#53 Matusz

Matusz

    zaangażowany

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 162 postów
  • Jestem zBydgoszczy
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2014
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 05 kwiecień 2016 - 20:14

Tez masz taki za 100zł ? :-) :-) :-)



#54 Zyzu

Zyzu

    miotacz spamu

  • Moderator
  • 2596 postów
  • Jestem zGdynia-UK
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2016
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 19 kwiecień 2016 - 12:56

Tak, problem sie pojawi jak zmienisz wszystko na ledy, wtedy opory sie nie beda zgadzac i bedzie migalo szybciej. Wiec tyl mozesz spokojnie zmienic, ale jak zmienisz przod to od razu z przerywaczem nowym.

You were right mate ;-)

Przed chwilą założyłem tylne ledowe kierunki i wszystko bangla ;-)



#55 Zyzu

Zyzu

    miotacz spamu

  • Moderator
  • 2596 postów
  • Jestem zGdynia-UK
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2016
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 17 czerwiec 2016 - 13:42

Po kilkugodzinnej walce i rzucaniu kurwami na lewo i prawo wylazły DB Killery. Jakbym dorwał tego co kazał je przyspawać to.....ale grunt ze w końcu dzwiek jest taki jaki powinien być  :lol:

Załączone pliki



#56 dziuk

dziuk

    zaangażowany

  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 117 postów
  • Jestem zKatowice
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2014
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 22 czerwiec 2016 - 10:37

dawaj jakiś filmik na YT z dźwiękiem przed i po :-)



#57 Zyzu

Zyzu

    miotacz spamu

  • Moderator
  • 2596 postów
  • Jestem zGdynia-UK
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2016
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 22 czerwiec 2016 - 11:32

Wiesz YT nie oddaje tego co słychać "live" ;-)

Przyjedź na spontona to posłuchasz ;-)



#58 Mariusz

Mariusz

    miotacz spamu

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1414 postów
  • Jestem zPraszki
  • Model:inny

Napisano 12 lipiec 2016 - 08:00

Zastanawiam się pi jakiego oni pchali do tego modelu normę E4 jak nie musieli.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

#59 Zyzu

Zyzu

    miotacz spamu

  • Moderator
  • 2596 postów
  • Jestem zGdynia-UK
  • Model:ZZR1400
  • Rok:2016
Garaż Zobacz Garaż

Napisano 12 lipiec 2016 - 11:30

Rozszerz temat......



#60 Mariusz

Mariusz

    miotacz spamu

  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1414 postów
  • Jestem zPraszki
  • Model:inny

Napisano 12 lipiec 2016 - 15:59

Motocykl mógł dalej iść z normą E3, bo nie jest to typowo NOWY model a FL modelu 2012 więc po co na siłę pakowali E4 ? Chyba aby pokazać, że technicznie koncern jest na nią gotowy.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych